INGREDIENTI, ZUTATEN

« Older   Newer »
  Share  
m57r1xm5lv5g1o
view post Posted on 27/6/2013, 12:32




INGREDIENTI



Assenzio polvere. Angelica radice, manna, canfora naturale, radice di rabarbaro, senna foglie, teriaca
Venezian (sopra cipolla mare), Zedoaria, Eberwurzwurzel, mirra, zafferano
SVENSKDROPPAR
Tyska: Swedish amari, goccia di Svezia, svedese Bitters
log aloe myrra X0 X 5 g, 2 g di zafferano
sennablad log "log kamfer **
x 10 g 10 g slttverrot rabarberrot X X log manna
X log »teriaca Venezian" X 5 X log g spåmanstlstelrot angellkarot
Amaro Svedese = SVENSKDROPPAR il lilla satsen
Örterna fylls i s 2 litri flaska Tillsammans med 1 '/ 2 litri 38-40 procentigt grano-eller reggiseno
fruktbrännvin. Ben al di sotto i 14 dagar STA tali Varm eller på mappe catastali. Skakas dagligen och innan si Silar i
mindre flaskor användning compresi Aven före varje. I resti del bordo vätskan kan vara sotto obegränsad tid
Tillsammans med örterna. Häller voi sopra i mindre flaskor, tillsluter alla vel på och förvarar l'
kylig Square. Dropparna AR hållbara manga år och med blir Annu verksammare maree.

translation



INGREDIENTS:



Wormwood powder. Angelica roots, manna, natural camphor, rhubarb root, senna leaves, theriac
venezian (above sea onion), Zedoary, Eberwurzwurzel, myrrh, saffron
SVENSKDROPPAR
tyska: Swedish bitters, drop of Sweden, Swedish Bitters
log aloe myrra X0 X 5 g, 2 g of saffron
sennablad log "log kamfer **
x 10 g 10 g slttverrot rabarberrot X X log manna
X log »theriac venezian" X 5 X log g spåmanstlstelrot angellkarot
Swedish Bitters = SVENSKDROPPAR the lilla satsen
Örterna fylls i s 2 liters flaska Tillsammans med 1 '/ 2 liters 38 - 40 procentigt grain-eller bra
fruktbrännvin. Får under 14 dagar i stå such varm eller på plats. Skakas dagligen och innan you Silar i
mindre flaskor användning including även före varje. The remains of the edge vätskan kan vara under obegränsad tid
Tillsammans med örterna. Häller you över i mindre flaskor, tillsluter to the vel på och förvarar


Doc:



https://mega.co.nz/#!CophnbSa!UQMY...nMa3GK-qfF9lj4k

Edited by m57r1xm5lv5g1o - 4/9/2013, 19:36
 
Top
0 replies since 27/6/2013, 12:32   16 views
  Share